Autorijschool Safe Ways, Zoetermeer

Rijopleiding

 

home

wie zijn wij

lesauto's

rijopleiding

faal-/rijangst

rijexamen

prijzen

cadeau

aanmelden

links 
 

 

Copyright EM. 2008
autorijschool Safe Ways
te Zoetermeer.
Alle rechten voorbehouden.

 

Een goede RIJOPLEIDING is de basis voor een VEILIGE TOEKOMST op de weg, niet alleen tijdens uw Werk ook in Prive ! Het gaat erom dat je verantwoord leert autorijden, het is een OPLEIDING en niet dat je even het rijbewijs op de hoek haalt.

Wat is HET NIEUWE RIJDEN ?

VOERTUIGBEDIENING en VOERTUIGBEHEERSING, gaat met name over Het Nieuwe Rijden in relatie tot de ritvoorbereiding en de technische bediening en beheersing van de auto.

Op een juiste en veilige wijze deelnemen aan het verkeer, behandelt Het Nieuwe Rijden vanuit het perspectief van een anticiperende, inzichtelijke, verantwoorde en veilige verkeersdeelname.

Onderdelen Verkeersdeelneming, behandelt Het Nieuwe Rijden als onderdeel van de Verkeerstaak van de automobilist zoals; Wegrijden, Kruispunten, Afslaan, Inhalen, Invoegen en Uitvoegen, Rotondes, als ook de Bijzondere Verrichtingen.

Een belangrijk uitgangspunt van de rijstijl van Het Nieuwe Rijden is dat VEILIGHEID steeds voorop staat !

Gelukkig gaan bij Het Nieuwe Rijden Milieu en Veiligheid vaak hand in hand. Het Nieuwe Rijden heeft immers veel gemeenschappelijk met ANTICIPEREND, VERKEERSINZICHTELIJK en DEFENSIEF rijden.